Toggle Nav

★★★★★ (2284 beoordelingen)

Alles wat je moet weten wanneer je een Seiko horloge voor dames koopt

De horloges van Seiko zijn waarschijnlijk de bekendste ter wereld, waaronder ook de prachtige Seiko horloges voor dames. Seiko maakt al ruim een eeuw de meest kwalitatieve uurwerken. Een Seiko dameshorloge blinkt uit in techniek en design en zeker in betrouwbaar. Wil je er een aanschaffen? Wij zetten de aandachtspunten voor je op een rij. 

 

Waarom een Seiko horloge?

De veelzijdige Seiko dameshorloges behoren tot de meest populaire uurwerken in de horlogewereld. Seiko pioniert al vanaf het begin en is één van de langst producerende horlogemerken ter wereld. 

Dit horlogemerk heeft al vroeg geleerd dat ze de liefde van een vrouw op het eerste gezicht moeten overwinnen. Het sierlijke en elegante uiterlijk van een Seiko dameshorloge is hiervan een zichtbaar resultaat. Seiko weet wat vrouwen (en mannen) mooi vinden en hun designs zijn dan ook ongeëvenaard.

 

De verschillende modellen: welke past bij jou?

De Seiko dames horloges worden ingedeeld in klassieke en moderne modellen. Beide stijlen hebben hun eigen unieke kenmerken. 

Zo worden de klassieke dameshorloges van Seiko vaak gecombineerd met een stijlvolle leren horlogeband. Deze klassieke modellen hebben een evenwichtig, zelfverzekerd en elegant uiterlijk. Deze horloges voor dames hebben een wijzerplaat met Romeinse of juist geen becijfering.

De moderne dameshorloges hebben veelal een vrij rustieke en gestroomlijnde schakelband. Deze horlogeband zit comfortabel en soepel rond de pols. De wijzerplaat is daarentegen vaak een stuk gedetailleerder. 

De manier waarop Seiko de wijzerplaten van haar horloges voor dames inricht is uniek. Zo zijn er prachtige modellen met een parelmoeren en glanzende wijzerplaat. 

Het combineren van sterke, duurzame materialen zoals edelstaal met goud, zorgt voor een modern Seiko dameshorloge met een chique touch. Een goed voorbeeld is het titanium horloge voor dames van Seiko.

 

De geschiedenis van Seiko

Seiko was het eerste horlogemerk dat een uitgebreide dameshorloge collectie produceerde. Het merk heeft dan ook een lange, innovatieve geschiedenis op het gebied van dameshorloges. In die geschiedenis heeft het merk al veel uitvindingen op het gebied van horloges gedaan. Tegenwoordig is het kwartsuurwerk één van de meest gebruikte horloges. 

De lange geschiedenis en de continue drift om te innoveren heeft ervoor gezorgd dat de Seiko dameshorloges naar hoge maatstaven worden gemaakt. De kwaliteit en duurzaamheid van een dameshorloge van Seiko is zeer goed. Daarnaast krijg je maar liefst twee jaar garantie op alle dameshorloges van dit merk. Zo weet je zeker dat je bij het elegante design, ook de jarenlange ambacht en topkwaliteit van Seiko koopt.

 

De Seiko dameshorloges van Quickjewels

De Seiko horloges zijn opgedeeld in verschillende collecties. Zo heb je de classic collecties en de exclusieve Global Brand collecties zoals de Presage, Premier, Prospex en Astron. Elke collectie van Seiko heeft zo zijn specifieke kenmerken en eigenschappen. Zo is de Prospex een collectie met vooral sportieve modellen. De Premier collectie bestaat uit meer elegante en klassieke uurwerken. Bekijk bij elke collectie een aantal horloges en je weet al gauw welke collectie het beste bij jou past!