Toggle Nav

★★★★★ (2284 beoordelingen)

Kinderarmbandje met naam

Ben jij op zoek naar een Kinderarmbandje met naam? Onlangs ben ik voor de vijfde keer tante geworden. Ik ben zo trots als een pauw. Met glimmende veren en al. Een klein meisje is geboren. Wat mij nog trotser maakt, ze is ook nog eens naar mij vernoemd! Marie Louise, de wereld is een klein prinsesje rijker! Mama en de kleine maken het goed. En als haar tante dan van sieraden houdt, tja dan kon haar eerste cadeau niets anders zijn dan een kinderarmbandje!

Zo schattig, een kinderarmbandje met naam

Stralend van geluk ga je op zoek naar een cadeau voor de geboorte van een kind of kleinkind. Een mooi pakje, een mobile voor boven de wieg of een ienie-mini-badjasje met de naam van de kleine spruit. Ik houdt er van om cadeautjes te geven die blijvend zijn. Zoals bijvoorbeeld een kinderarmbandje met naam. Niet alleen leuk om te geven, maar zo'n mooi kinderarmbandje met naam bewaar je. Die koester je. Wanneer je dan groot bent, kijk je ernaar en kan ik mij alleen maar verwonderen; Heb ik dit om gekund?

Kinderarmbandje met naam Goud

Kinderarmbandjes met naam zijn er in 925 zilver of in 585 - 14 karaats  goud. Ook zijn er kinderarmbandjes met naam die je zelf kan sparen zoals met het kindersieraden merk Bellini. In goud zijn er verschillende kindersieraden te krijgen. De kinderarmbandjes met naam goud zijn er in verschillende lengtes en variaties. Op het plaatje van het graveerarmbandje kan de naam van de kleine worden gegraveerd. Het fijne aan deze kleine kinderarmbandjes met naam goud is dat de kleine er nog in kan groeien. De armbandjes hebben een extra oogje, op 9 centimeter voor de kleinsten waarna deze kan worden bijgesteld tot 11 centimeter.

Mijn favoriete kinderarmbandje met naam

Zelf heb ik een drietal armbandjes die mijn favorieten zijn. Een fijn naamarmbandje met een hartje in het graveerplaatje, een armbandje met twee kleine rode kraaltjes en een klein kinderarmbandje in wit- en geelgoud.

  1. Kinderarmbandje met naam goud | 4012025 9-11 cm 
  2. Kinderarmbandje met naam goud en kraaltjes | 4016365 9-11 cm
  3. Kinderarmbandje met naam bicolor goud | 4203705 11-13 cm

Zoek je nog een mooi babycadeau of een geboortecadeau? Een kindersieraad of een kinderarmbandje met naam is blijvend, een tastbare herinnering voor later en ook nog eens über schattig!