Toggle Nav

★★★★★ (2284 beoordelingen)

MY iMenso Moederdag Actie |Win een City Trip naar Milaan

De MY iMenso Moederdag Actie

Speciaal voor jou en Jouw Moeder. Win een City Trip naar Milaan voor 2 personen. T.w.v. €750.- Dit wordt jouw aangeboden door MY iMenso. Lees meer over deze fantastische Actie!

Bij iedere besteding vanaf €49.95 aan MY iMenso artikelen, ontvang je een MY iMenso Moederdag Actie lot. Dit lot bevat op de achterzijde een unieke code en Loterij nummer. Deze dienen te worden ingevuld op een daarvoor bestemde pagina van MY iMenso;

Klik HIER om naar de juiste pagina te gaan. En vul jouw unieke lotnummer voor de MY iMenso Moederdag Actie in.

Milaan tweede stad van Italië

Wie door Milaan loopt, waant zich in een grote modeshow. Design zonnebrillen worden gedragen door elegant geklede dames en heren. Haute Couture siert de etalages van de Designers van nu. De stad wordt bezocht door designers van alle grote merken. Nieuwe inspiratie word opgedaan en ieder seizoen wordt hier de nieuwste mode getoond tijdens “Milan Fashion Week”. Deze wordt traditiegetrouw gehouden in September.

MY iMenso wil jou de kans bieden om deze stad te gaan ontdekken. Samen met je moeder of reisgenoot struinen door de mooie straten van Milaan. Fashion shoppen en in de avond een hapje eten in de wijk Zone Naviglio. Bekend om zijn sfeervolle markten en de grachten die door de wijk heen lopen.

MY iMenso

MY iMenso is een moderne variant op het aloude en bekende medaillon. Vroeger werd deze gedragen met een camee of een foto. Tegenwoordig is echt alles mogelijk. MY iMenso werkt met verschillende varianten van een medaillon. De vorm van een bloem, een bijzondere rand of een vergulding. Wat is jouw favoriet? Bestel hem snel en doe mee met de MY iMenso Moederdag Actie.

De complete collectie van MY iMenso is uitgevoerd in 925 zilver gerhodineerd. Deze rhodium laag zorgt voor bescherming en glans van jouw sieraad.

De mogelijkheden van MY iMenso sieraden

Hieronder een opsomming van de mogelijkheden van MY iMenso;
Colliers - Naam Insignia's of een mooie Hanger.  Door te spelen met combinaties van kleuren en verschillende munten, kan je jouw eigen gepersonaliseerde ketting samen stellen. De munten zijn al te koop vanaf €8.95. Zo kan je iedere outfit opfleuren met jouw favoriete steen. Zie ook het voorbeeld in de afbeelding hierboven.

Eindeloos variëren en combineren. Bekijk ze in onze webshop en Bestel online bij Quickjewels.nl  Wat is Jouw favoriete item van MY iMenso? Bij besteding van 49.95 ontvang jij een uniek lot. Zo doe ook Jij mee met de MY iMenso Moederdag Actie.

Zondag 11 Mei is het al zover! Vergeet Moederdag niet! Wil je MY iMenso Cadeau geven? Wij pakken het gratis voor je in.

PS. Volg je ons al op Instagram?  @Quickjewels  En like ons op Facebook!

Gerelateerde berichten
  1. Pantone - Rose Quartz en Serenity
  2. MY iMenso Sponsort Miss Noordzee 2014
  3. Moederdag 2014 | Cadeautips