Toggle Nav

★★★★★ (2284 beoordelingen)

Style my day - Zomer inspiratie

Ga jij nog naar festivals of feestjes deze zomer? Doe inspiratie op met deze style my day outfits

Zelf ben ik vaak aan het surfen op pinterest, google+ en andere social media om inspiratie op te doen voor outfits. Vooral als er een feestje in het vooruitzicht is kijk ik even wat ik met mijn garderobe kan.  Iedere keer weer een style my day momentje! Ga jij naar een festival? Heb je al zomer inspiratie voor een leuk feestje en bijbehorende outfit? Maak je outfit compleet met een mooi horloge, een arm vol armbandjes een hoed en gave oorbellen!

Style My day - Festival Fever

Als ik zo de festival agenda's bekijk, dan puilen ze uit. Als je 4 dagen in de week wilt dansen, mee zingen op de lekkerste nummers of chillen in het park met je vrienden en goed eten, dan is er voor iedereen wel een festival die bij hem of haar past. De outfit hierboven is lekker zomers. Met een fringe top en een leuk broekje kan je de hele dag wel dansen. Combineer ze eens met de sieraden van My Jewellery of een horloge van Michael Kors. De kleur rosé is nog steeds een trend. Die prima te combineren is zilveren sieraden. Naast je Michael Kors horloge kan je jouw favoriete armbandjes dragen. Party all over!

→ Horloge Michael Kors MK5613     |       Oorbellen My Jewellery

Style my day - I've got the blues

Een tuinfeestje? Dan kan je favoriete jumpsuit of maxidress van de hanger. Sandaaltjes eronder, heerlijk. Gezellig samen genieten van het mooie weer, lekker eten en goed gezelschap. In de sieraden en horloges komen nu veel blauw tinten voor. Horloges met een blauwe wijzerplaat of zoals de turquoise variant.  De sieraden van Ti Sento passen bijvoorbeeld mooi bij pastelkleurig mode. Zoals hierboven. Combineer een kleurige blauwe ring met bijpassende armbandjes. Haar in de krullen en jij bent ready for the blues!

→ Armband Ti Sento 2788LB     |   → Ring Ti Sento 1965LB  |    → Armband Ti Sento 2802LB

Style my day - Go for gold

Een chique feestje of trouwerij? Ga voor zwart of wit met goud. Tijdloos en klassiek, net als parels. Zoals hierboven een zwarte maxi-dress met een goud kleurige bewerking. High-heels of mooie sandalen eronder. Als je het af wilt stijlen combineer je het bijvoorbeeld met een mooie armband of oorbellen van TOV Essentials. Go for Gold!

→ Oorbellen TOV Essentials Infinity

Gerelateerde berichten
  1. De drie populairste zomer armbanden van 2015.
  2. Ibiza Stijl Sieraden | My Jewellery